На 19 май 2018г. Меган Маркъл сбъдна мечтата на милиони жени по света, а и своята - да се омъжи за принц. Всичко мина по протокол, пищно, но не излишно кичозно, бляскаво и елегантно, през погледите на стотици гости и милиони зрители по целия свят.

Но през 2011 г. Меган Маркъл минава под венчилото за първи път на импровизирана и доста щура церемония... в Ямайка. Тогава бъдещата звезда от "Костюмари" може само да си мечтае за славата, която има днес, както и за титлата херцогиня на Съсекс.

Със сигурност подобни мисли са я затормозявали в щастливия ден, защото се е погрижила всички да бъдат щастливи и безгрижни. Според изтекли имейли, които Меган е писала преди близо осем години, тя е планирала да купи 200 цигари с марихуана и да ги раздаде на сватбата с Тревър Енгелсън.

В следващо съобщение заявява, че вече ги е поръчала. А плановете й са да ги опакова в малки, сладки пликчета и това да са подаръците за уважили сватбеното й тържество. Не можем да отречем, че са доста тематични с мястото на провеждането му. 

Ако ни звучи напълно приемливо в Ямайка да се купува и пласира (подарява, извинете) подобно количество марихуана, то това въобще не е така. Или поне през 2011г., когато се състои сватбата, пише The Sun.

Твърденията за нестандартните и нелегални подаръци на Меган бяха потвърдени наскоро и от бащата й Томас. А изводът е, че Маркъл може да се смята за истинска късметлийка, че сватбата й не е завършила  с полицейска акция.