Годината 2014-та. 25 юли – денят извън времето, според изчисленията за време на Маите.

Календарът на 13-те Луни е един от календарите на Маите. Съвременната наука признава, че това е най-точният календар на планетата. Той има единна точка на синхронизация за всички космически цикли. Тази точка е 26-ти юли всяка година, когато започва новата година.

„Месеците“ според 13-те Луни се равняват на 28 дни, което прави общо 364 дни в годината. Календарът синхронизира слънчево-лунната година от 365 дни с 260-дневния Галактически оборот. Това се случва когато към 364-те дни се добави още един „ден извън времето“, ден освободен от влиянието на времето – 25 юли, днес!

В този ден земята се потапя в състояние на тишина и спокойствие. Извършва се изчистване от старите програми, цялата Вселена се настройва в единен ритъм и извършва подготовка за нов цикъл, нови програми.

Това е галактически ден на свободата, изкуството, творчеството, световното опрощение, молитви и медитации за мир. Това е денят, когато изкуството може да излезе извън границите на историята. Препоръчва се всички мероприятия през този ден да започват с медитация, която предизвиква телепатична вълна на любовта, която ни съединява с центъра на Земята, с нейното електромагнитно поле, а също и с всички хора на планетата, които участват в тази медитация. Така ние създаваме матрица на съобщението, която съдейства за осъзнатото проявление на менталната обвивка на Земята.

Тази матрица създава защитно поле от позитивни мисловни вибрации, което на свой ред поддържа резонансното поле на Земята в състояние на мир и хармония.

Нека използваме този галактически портал и да се отдадем напълно на единството, което сме, не само в този ден, но и във всеки следващ, защото може би това е част от новата програма – да пренапишем старата, по-добра, по-ефективна и най-вече свързваща и обединяваща хората около общи градивни идеи.

Обществото, обединило се около конопа по света е специално, защото е изградено от хора, които вярват в това единство и във всеки един от дните „във“ времето на 13-те Луни. Представете си, конопената билка има изброени над 50,000 различни приложения, свързва и обединява всички раси, етноси, народи - моментално, чрез общ „вреден и потенциално опасен“ навик на подаване на цигара канабис.