"Моето име е Рик Симпсън. От около три години безплатно осигурявам на хората масло от коноп. Резултатите са невероятни. През човешката история конопът винаги е бил познат като най-лечебното растение на света. Дори с това познание, конопът винаги е би използван като политическо или религиозно средство за манипулация.

Иска ми се тази информация да бъде достъпна за всеки. Текущите забрани срещу канабиса съществуват не заради това, че той може да ви навреди, а поради комерсиални интереси, докато в същото време хората страдат и умират ненужно.

Само помислете – ако беше разрешено да отглеждаме коноп в задните си дворове и да лекуваме собствените си болести, каква щеше да е реакцията на фармацевтичната индустрия? Много големи фармацевтични компании, които съществуват до ден днешен, са продавали лекарства, базирани на конопа през 1800 и 1900 г.

Те са знаели това, което аз наскоро открих. Ако е направено качествено, конопеното масло е универсално лекарство, което фармацевтичната индустрия не може да патентова."




източник: http://vaksini.eu