(29.11.2013) Животът е едно голямо увеселително влакче, особено ако сте Роби Уилямс, който не забравя да отдели време да разпусне с някоя друга ръчно свита цигара. 41 годишният певец е със статус на суперзвезда, баща е на едно дете и споделя, че вече е въздържател, но все пак в него има останало нещо бунтарско - именно любимата лула на мира. 
 
Певецът сподели пред Mirror: "Последният път, когато пуших, беше преди 2 дни."
 
Роб, който е женен за 34-годишната актриса Айда Фийлд, има дъщеря на две години, носеща името Теодора Роуз, е бил пристрастен към хапчета, изписани му напълно легално от личния му лекар, и е пробвал веднъж хероин. Но все пак настоява, че държи всичко под контрол, след като неговата дъщеря се е родила.
 
"Последният път, когато употребих алкохол, беше преди 13 години. Последният път, когато употребих канабис, беше преди 2 дни. Нищо специално и особено, с единствената цел да разпусна.", казва той.
 
Роби гръмоносно напуска групата "Take That" през 1995 година, поради неконтролируемата му употреба на определени фармацевтични лекарства като Ксанакс, Секоксат, Викодин и енергийната напитка "Lucozade". 
 
Той също така е пушил около 60 тютюневи цигари на ден, докато не ги е отказал напълно през 2009 година.
 
Цялата статия може да прочетете тук.