Vaponic е надежден и добре обмислен преносим изпарител. Проверете сами във видео секцията!

Патентованата система за двоен въздушен поток на базата на изпаряване, чрез топлинна конвекция и проводимост, ще ви позволи да вдишате охладена, силна и вкусна пара от вашите билкови смеси и тютюни. Няма директен контакт между пламъка и въздуха, който се вдишва. Това, както и фактът, че само безопасни материали от най-високо качество са използвани за направата на изпарителя (боросиликатно стъкло, неръждаема стомана и медицински силиконов каучук) поддържа парите, чисти и здрави.

Vaponic е гордо направен в Европа и под строг контрол за качество. Ще останете изненадани от неговата ефективност и лесна употреба. Изпарителят е здравословна алтернатива на тютюнопушенето, като се избягва изгарянето. Парата, която достига до дробовете е възможно най-чиста и съдържа само веществата на растенията.

По този начин се избягват токсичните изгаряния от катран и други канцерогенни вещества. Vaponic дава две години гаранция за всичките части на изпарителя, включително и кутийката, която е под формата на червен маркер.

Ръководство за употреба

Съдържание на кутията:

 

·        1 изпарител Vaponic, състоящ се от:

-         1 вътрешна тръба направена от един мм боросиликатно стъкло 3.3 с 1 вътрешен филтър от неръждаема стомана;

-         1 външна тръба, изработена от една милиметра боросоликатно 3.3 стъкло;

-         1 свързваща част направена от медицински силикон;

-         1 Mouthpiece направен от един мм AR стъкло;

·        1 маркер (кутия) състояща се от:

-         1 кух маркер;

-         1 черен силиконов капак, изработен от устойчив на ултра топлина силикон;

·        1 мултифункционален инструмент + 1 жълт силиконов пръстен;

·        1 допълнителен филтър, изработен от неръждаема стомана, за изпаряване на смоли.

Съхраняването на мултифункционалният инструмент вътре в маркера защитава срещу нежелано увреждане.

Използване на Vaponic

Билковата или тютюнева смес се поставя в камерката за пълнене. Външната тръба се загрява както е посочено на картинката.

Загрява се със запалка само между червената линия с логото и затворения край на външната тръба, не в края. Завърта се тръбата, докато се нагрява, за да се разпространи равномерно топлината.

Препоръчителни са запалките тип горелки.

Когато билковата смес започне леко да добива кафеникав цвят от топлината е горе долу момента за изпаряване, в зависимост от температурата на околния въздух и силата и топлината на пламъка. Вдишва се дълбоко през накрайника за няколко секунди. Не се покриват двете дупки в силикона, в противен случай изпарителя няма да работи!

Почистване

Типичната „мръсотия“ произведена от изпаряването е тънък слой от обикновено жълтеникава смола. Самата смола всъщност съдържа само вещества на растенията и следователно не може наистина да се счита за мръсотия, но тя може да блокира филтъра. Ако филтърът е блокиран, това спира въздушния поток и нарушава способността за изпаряване правилно.

Що се отнася до филтъра, няма как да се скъса при правилно използване. Зацапването на филтъра се влияе от билковата смес или тютюнът.

За повече информация свържете се с нас!