Миналата седмица центърът за изследвания - Pew е издал доклад за социалните тенденции в САЩ.

Както много хора биха предположили, докладът отбелязва как мнозинството от хора подкрепящи легализацията са по-младите жители на страната. Но, това, което е по-интересно е, че тази подкрепа е нараснала главоломно през последните години - сред всички поколения.

Реално погледнато, през последното десетилетие, подкрепата за легализацията почти се е удвоила, не само сред хората между 18 и 33 години (Millenials), но и при групите от 34-49 години (Generation X) и 50-65 години (Baby Boomers).

Според последната анкета на Галъп (Gallup), 58% от жителите на САЩ са ЗА легализация на канабиса.

И това е напълно нормално. При наличието на толкова много информация, книги, научни изследвания, предавания и др. хората могат сами да избират, в какво да вярват и нямат нужда от други хора, да им казват, какво да правят, как да мислят и как да живеят.

Добрите хора нямат нужда от закони, за да се държат отговорно в обществото, а лошите все ще намерят начин да заобиколят закона.

Нека мислим реално. Ние сме творение на природата (няма да коментираме, как нашата индустрия влияе на нея и другите същества, които населяват земята). Конопът, също, е творение на природата.

Кой има право да забранява природата?