За тези от вас, които са гледали документалният филм "Run from the Cure" на Рик Симпсън, това трябва да отговори на всякакави въпроси относно приготвянето на ваше собствено конопено масло, не конопено масло от семки, което може да се купи в повечето био магазини.

 


Снимка на спринцовка с конопено масло. Написано е "Масло от Канабис - Чудодейна Натурална Медицина БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ"




Внимание: Маслата, които продават дилърите може да бъдат много замърсени и понякога да съдържат много малко или даже никакъв Тетрахидроканабинол (ТХК). От личен опит ви казвам, че конопеното масло, което се продава от хора, които искат просто да вземат парите ви, трябва да се избягва ако е за медицинска употреба. Направете си ваше собствено масло или кажете на някой, на който имате доверие да направи много чисто, висококачествено масло.

Колко да се направи и да се консумира?

Половин килограм много сухи глави от коноп ще са нужни за направата на 60мл силно масло. Това количество масло ще излекува повечето сериозни видове рак; един човек може да консумира това количество в течението на 3 месеца. Маслото е много силно, затова лечението трябва да започне с малки дози. Капка масло ( около 0.5 до 1 милилитър ), колкото половин зърно ориз, консумирана 2-4 пъти на ден е добро начало. След четири или пет дена, започнете да увеличавате дневната доза постепенно. Докато минава време тялото започва все по-добре да понася и усвоява олиото и можете да консумирате повече. В случаи, в които хората изпитват голяма болка, аз препоръчвам тяхната доза да бъде бързо увеличена докато не спре болката. Висококачествено конопено масло ще облекчи болката, даже когато морфинът не помага. Маслото може също да се използва при сериозни наранявания за облекчение на болката за минути.

Ще ме опияни ли?

Ако се следва дозата описана горе, много хора ще могат да преминат през пълно лечение без да почустват нищо. Опиянението е шега, даже ако човек вземе прекалено много олио ефектът бързо ще отмине и няма да има поражения. Никой никога не е умирал от конопена медицина.

Ще се пристрастя ли?

Конопеното масло не кара тялото да иска още. То не води до пристрастяване. Напълно безвредно и ефективно лечение за практически всякакви заболявания.

Това същото ли е като олио от конопено семе?

Не! Това е конопено олио/масло, направено от цветята (главите) и малките листа от растението коноп. То е маслото, което се намира в самото растение. Магазините за полезна храна продават олио, което е направено от конопени семки. Макар и олиото от семки пак да е много полезно, то не съдържа достатъчно ТХК, за да има някакъв ефект върху раковите образования и други сериозни заболявания.

Конопът и марихуаната едно и също ли са?

Думата е една от 400те думи използвани да се опише канабисово или конопено растение (ганджа, джойнт, масе, макина и много други).

Всичките конопени растения ли са едни и същи?

Когато си купувате или отглеждате коноп, осигурете си сорт, който има възможно най-високо съдържание на ТХК. За да дадете енергия на някой страдащ от депресия, аз препоръчвам хубав сорт Сатива. За повечето други заболявания, строго препоръчвам да се използва Индика. Индиката успокоява човека, помага му да се релаксира и да спи спокойно. Разликата между Индика и Сатива може да прочетете тук.

Как да използвам конопеното масло?

Висококачествено конопено масло може да бъде изпарено, изядено или използвано като мазило.

Къде мога да получа информация за направата на маслото?

Процесът на видеото може да бъде наречен груб, но маслото, което е произведено ще лекува рак. Реално погледнато, тази медицина трябва да бъде произведена в контролирана среда, използвайки дестилирана екипировка, за рекултивация на разтворителя и почистване на олиото. Повечето хора не разбират от дестилиране и нямат достъп до нужната екипировка. Това е причината да се показва такъв прост начин в документацията, за да може който и да е да си направи маслото. Както и във видеото, ние отново напомняме че този процес, ако направен грешно може да бъде опасен и не носим никаква отговорност ако тази образователна информация е използвана грешно.
 


Начинът за направа на конопено масло на Рик Симсън


Материали:

Аз обикновенно работя с 500гр или повече високо качество коноп. Може да използвате и само една унция (28гр). Една унция ще ви даде 3 или 4 грама олио. Количеството олио произведено от всяка унция коноп ще зависи от сорта, но всеки вид ще има тази чудесна лечебна сила.

1 - Сложете напълно изсъхналият материал (коноп) в пластмасова кофа.

2 - Овлажнете материала с разтворителя, който използвате. Може да използвате няколко. Ще ви трябват поне 3.8 л разтворител, за да извлечете ТХК от 500 гр сух материал. 500 мл разтворител трябва да е предостатъчно за 1 унция коноп.

3 - Сплескайте растителният материал исползвайки пръчка дърво (без никакви химикали).

4 - Добавяйте разтворител докато материалът не е напълно покрит. Използвайте пръчката, за да разбърквате тревната маса. Докато го правите Тетрахидроканабинол (ТХК) се отделя от растителната маса и попада в разтворителя.

5 - Продължете да правите това 3 минути

6 - Налейте получената смес в друг съд. Дотук сте извлекли приблизително 80% от съдържанието на ТХК в растителната маса.

7 - Второ промиване - отново добавете разтворител и работете с него 3 минути за да извлечете останалите 20%.

8 - Излейте сместа в съдът, в който изляхте другата смес

9 - Изхвърлете вече използваната растителна маса

10 - Прецедете получената течност и я излейте в чист съд

11 - Преварете останалият разтворител. Забелязал съм, че с тенджара за ориз става най-добре. Тази която имам аз има две настройки за топлина - силен и слаб - и може да побере 2.5 литра разтворител с олио.

12 - Добавете сместа от разтворител и олио в тенджарата докато тя не се напълни до 3/4.

Уверете се че правите всичко това в помещение с хубава вентилация и сте сложили вентилатор да издухва газовете от изпарителя. Тези газове са силно възпламеняеми. Уверете се че сте надалеч от червено горещи елементи, искри, цигари и всичко което може да запали изпаренията.

13 - Сложете сместа да ври на силен огън.

14 - Продължавайте да добавяте сместа от разтворител и масло докато нивото на предишната смес се понижава.

Продължавайте да поддържате нивото на сместа едно и също .

15 - Когато сместа ви свърши добавете няколко капки вода, за да поддържате едно и също ниво. Количеството вода зависи от това, с какво количество материал е направена вашата смес. Ако аз правя олио от 500 гр висококачествени глави, обикновенно добавям някъде 10 капки вода

16 - Когато е останал един инч (2,5 см) смес в тенджерата, сложете си ръкавиците, вземете тенджерата и леко разбъркайте сместа.

17 - Продължавайте да бъркате докато разтворителя не се изпари. Капките вода ще защитят олиото от прекалено висока температура. Когато разтворителя се изпари, намалете на нисък огън. Това спира опасноста олиото да прегрее. За нула време температурата на олиото може да прехвърли 140 градуса Целзий.

18 - Сложете си ръкавиците и преместете тенджарата с олио от огъня.

19 - Бавно изсипете олиото в малък съд направен от неръждаема стомана.

20 - Сложете съда в дехидрататор или го сложете на топло място. Ще отнеме няколко часа водата и летливите терпени ще се изпарят от олиото.

21 - Излейте горещото олио в бутилка; или както е показано на видеото го изсмучете в пластмасова спринцовка. Ако го сложите в пластмасова спринцовка ще бъде много лесно да си определяте дозите.

Когато олиото се охлади, то ще има плътноста на гъста грес. От някои сортове може да се получи много гъсто олио и може да имате проблеми когато го изваждате от спринцовката. Ако това се случи, сложете спринцовката в топла вода за няколко минути, преди употреба.


ВИДЕО: КАК СЕ ПРАВИ МАСЛО ОТ КОНОП ВИЖТЕ ТУК


За всеки, който ползва за първи път конопено масло като лекарство, ето няколко прости факта.


Конопеното масло ще намали вашето кръвно и ако вие сте на лекарства за кръвно, ще разберете, че тези лекарства вече не са нужни.

Аз не съм доктор и нямам правото да казвам, на който и да било, какво да прави. Лично, не бих се подложил на сегашните противоракови терапии предлагани от здравната система, не бих ползвал конопено масло заедно с химиотерапия. Какъв е смисълът да си правя мое собствено лекарство, което работи, за да си развалям здравето с медицински терапии, които представляват големи дози химична отрова?

От моя опит с пациенти, съм открил, че повечето фармацевтични компании вече не са нужни, след като човек може да ползва конопено масло. Конопеното масло работи без проблем с повечето натурални лекарства, но имам няколко сведения за пациенти, които са ползвали конопено масло заедно с антибиотици и те са имали проблеми със стомаха.

Всеки, който ще ползва тази информация за свой близък, го приветствам в света на истинската медицина. Отново, внимавайте като варите сместа. Изпаренията са запалими. Стойте далеч от нагорещени предмети, искри, цигари и други, защото може да запалите изпаренията.

Желая ви здраве и късмет.
С уважение,
Рик Симпсън.
 

http://phoenixtears.ca/

Видео как да направим масло от коноп:
1. http://www.youtube.com/watch?v=2TRc99VhHRY
2. http://www.youtube.com/watch?v=KZXGH6mYr3Y

Още по Темата: Олио от конопено семе - най-здравословната мазнина